Pol dioptrijska sočiva

Preduzeće Pol d.o.o. proizvodi dioptrijska sočiva za naočare, preko 30 godina, na našem tržištu. Doneli su tehnologiju izdrade dioptrijskih sočiva iz Nemačke i do danas uspešno pariraju, najvećim svetskim proizvođačima u ovoj oblasti. Najbolji dokaz za to je njihov prodor i uspešno poslovanje u više zemalja Evropske Unije, gde su zahtevani standardi kvaliteta na najvišem nivou.

Naravno, pored kvalteta, preporučuju ih i cene koje su prilagođene domaćem tržištu, a mi imamo privilegiju, s obzirom na 20-ogodišnju saradnju, da na naše kupce prenesemo sve benefite koje imamo u saradnji sa firmom POL d.o.o.

Essilor - svetski lider u proizvodnji dioptrijskih sočiva

Kao svetskom lideru u proizvodnji dioptrijskih sočiva, Essilor-u je uvek bio prioritet njegov kupac. Tako da smo tokom više od 160 godina, unapređivali način da ljudi svet vide bolje. I uživali smo u tome.

U Essilor-u smo posvećeni istraživanjima i inovacijama. Težimo da kreiramo najlepša, najudobnija i otporna korektivna sočiva. Sa našom tradicijom kvaliteta i tehnološkog napretka u oblasti optike, sa iskusnim i motivisanim menadžmentom, Essilor teži perfektnom kvalitetu za svakog pojedinačnog i za sve svoje kupce generalno.

Naša sočiva se sistematski razvijaju, testiraju i odobravaju od strane nosilaca kao što ste vi. Zbog toga zadovoljavamo više od industrijskih standarda. Zadovoljavamo vaše potrebe.

Kontakt informacije

  • Casa dell ottica je mp objekat preduzeća
    NUMAN D.O.O.
    PIB 107777527
    APR БД 136226/2012
  • Stadion Shopping Centar
  •   Zaplanjska 32, 11000 Beograd